Workshop: Balans Werk-Privé

Inhoud workshop

Balans houden tussen werk-privé en daarnaast nog tijd voor jezelf reserveren is altijd al een hele uitdaging geweest, maar in deze bijzondere tijd zal de uitdaging alleen maar groter worden. Werk en privé raken (o.a. door het thuiswerken) steeds meer in elkaar vervlochten en afleiding om je gedachten te verzetten is er minimaal. Op internet en via social media worden veel tips en ideeën uitgewisseld. Deze tips zijn nuttig, maar vaak ook heel algemeen en ‘veel van hetzelfde’.

We zijn allemaal anders, reageren anders en hebben dus ook wat anders nodig in deze situatie.

De inhoud van deze online workshop Werk-Privé balans is gericht op:

De balans vinden in deze intensieve en onvoorspelbare tijd, waarbij de ‘BV-werk' en de ‘BV-privé' zorgen voor voldoende uitdaging en aanpassingsvermogen. Het is van belang de ‘BV-ik’ in beeld te krijgen en te houden om in balans te komen en te kunnen groeien.

In deze online workshop krijg je concrete inzichten en tools aangereikt om dit direct in je eigen situatie en in deze huidige bijzondere omstandigheden toe te passen en te ervaren.

Met als resultaat, weten wat je nodig hebt en wat je kunt doen voor een goede balans tussen werk, privé en tijd voor jezelf. In deze corona tijd, maar ook voor daarna.

De mogelijkheid om vragen te stellen en onderlinge ervaringen uit te wisselen, geeft meerwaarde zodat je heel gericht voor jou passende inzichten en vaardigheden opdoet.

Verloop workshop
De workshop volg je via Teams met circa 10 deelnemers en duurt ongeveer 60 minuten. De eerste 45 minuten van de workshop wordt het thema verder uitgewerkt door de trainer en is er voor de deelnemers per chat gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de workshop zal de trainer een aantal vragen uitlichten en beantwoorden.

De laatste 15 minuten kunnen de deelnemers al hun vragen stellen aan de trainer. Deze worden direct of na afloop van de training beantwoord.

Na afloop van de workshop volgt een persoonlijke terugkoppeling per mail met een samenvatting van de presentatie en een opdracht waar je zelf mee aan de slag kunt.

Heb je vragen over de workshop of over je aanmelding? Mail deze dan naar info@vota.nl.