Vitaliteitworkshops

VOTA biedt een zestal online vitaliteitsworkshops aan om je inspiratie en ondersteuning te bieden tijdens het thuiswerken en voor de periode daarna. Klik op de workshop voor meer informatie en om je aan te melden.

Workshop Balans Werk-Prive
Balans houden tussen werk-privé en daarnaast nog tijd voor jezelf reserveren is altijd al een hele uitdaging geweest, maar in deze bijzondere tijd zal de uitdaging alleen maar groter worden. 

Workshop Sterk in Beeldscherm (thuis)werk
De workshop sterk in beeldschermwerk is geschikt voor medewerkers die regelmatig beeldschermwerk uitvoeren, zowel thuis als op kantoor.

Workshop Thuiswerken is Topsport
Aan de hand van voorbeelden uit de topsport wordt duidelijk welke mentale aspecten ons kunnen helpen om te gaan met de veranderingen, verwachtingen, teleurstellingen en nieuwe uitdagingen.

Workshop Mindfulness
Rust vinden is altijd van belang, maar helemaal in deze steeds veranderende tijd door Corona. We werken massaal thuis, waardoor schermtijd toeneemt en we veel schakelen tussen werk en thuis.

Workshop Blue Zones
Er zijn verschillende plekken op de wereld waar mensen heel oud worden na een gelukkig én gezond leven. Deze plekken noemen we de Blue Zones.

Workshop Slaap
Slaap is voor veel mensen een issue en is in deze steeds veranderende en onzekere tijd belangrijker dan ooit.