Vitaliteit & VOTA

De werkdruk in het onderwijs is hoog en je vitaal voelen en een goede werk-privé balans zijn nodig om met voldoening je werk te blijven doen. Via VOTA wordt geïnvesteerd in jouw werkplezier door verschillende vitaliteitstrajecten, -workshops en -trainingen aan te bieden, waarin aandacht wordt besteed aan bewustwording, leefstijl, mentale veerkracht en gezondheid.

Vitaliteitstrajecten

Via VOTA krijg je de mogelijkheid om een vitaliteitstraject, bestaande uit 5 tot 7 sessies/gesprekken, te volgen bij een van de 7 geselecteerde coaches uit onze regio. Elke coach heeft zijn/haar eigen specialisme en aanpak.

Online vitaliteitsworkshops

Via VOTA bieden we regelmatig gratis online vitaliteitsworkshops aan. In november 2020 heeft de laatste ronde plaatsgevonden. In het voorjaar van 2021 kun je je weer aanmelden voor nieuwe workshops.

Groepstrainingen

Groepstraining mindfulness
Naast de individuele trajecten en workshops wordt via VOTA ook een groepstraining mindfulnesstraining aangeboden.  Deze achtweekse Mindfulness training helpt je om weer tot jezelf te komen en op een juiste manier om te gaan met stress van alledag en bestaat uit 8 lessen (lesduur: 2-2,5 uur).