Vitaliteit & VOTA

De werkdruk in het onderwijs is hoog en je vitaal voelen en een goede werk-privé balans zijn nodig om met voldoening je werk te blijven doen. Via VOTA wordt geïnvesteerd in jouw werkplezier door verschillende vitaliteitstrajecten, -workshops en -trainingen aan te bieden, waarin aandacht wordt besteed aan bewustwording, leefstijl, mentale veerkracht en gezondheid.

Vitaliteitstrajecten

Via VOTA krijg je de mogelijkheid om een vitaliteitstraject, bestaande uit 5 tot 7 sessies/gesprekken, te volgen bij een van de 7 geselecteerde coaches uit onze regio. Elke coach heeft zijn/haar eigen specialisme en aanpak.

Online vitaliteitsworkshops

Via VOTA worden vier nieuwe online vitaliteitsworkshops van BTR trainingen aangeboden, die je gratis kan volgen. Deze workshops duren 3 uur en bieden de mogelijkheid om kennis te maken met een vitaliteitsthema. 

Bekijk hier de nieuwe workshops

Groepstrainingen

Groepstraining meditatie
In deze zes online meditatielessen ervaar je weer even de rust in jezelf, waardoor de stress in je lichaam vermindert en je geest kalm en rustig kan worden. Deze training start 25 mei a.s en vindt op dinsdagavond plaats.