Vitaliteit & VOTA

De werkdruk in het onderwijs is hoog en je vitaal voelen en een goede werk-privé balans zijn nodig om met voldoening je werk te blijven doen. Via VOTA wordt geïnvesteerd in jouw werkplezier door verschillende vitaliteitstrajecten, -workshops en -trainingen aan te bieden, waarin aandacht wordt besteed aan bewustwording, leefstijl, mentale veerkracht en gezondheid.

Vitaliteitstrajecten

Via VOTA krijg je de mogelijkheid om een vitaliteitstraject, bestaande uit 5 tot 7 sessies/gesprekken, te volgen bij een van de 7 geselecteerde coaches uit onze regio. Elke coach heeft zijn/haar eigen specialisme en aanpak.

Online vitaliteitsworkshops

Via VOTA worden dit najaar zes nieuwe online vitaliteitsworkshops van BeLife aangeboden, die je gratis kan volgen. Deze workshops duren 1 uur en bieden de mogelijkheid om kennis te maken met een vitaliteitsthema.

Groepstraining mindfulness

Naast de individuele trajecten en workshops wordt via VOTA ook een groepstraining mindfulness aangeboden. Deze mindfulness training bestaat uit 8 lessen en helpt je om weer tot jezelf te komen en op een juiste manier om te gaan met stress van alledag (lesduur: 2-2,5 uur).